A bárd krónikái

Valamikor régen élt egy ifjú aki nem tudta, hogy mit kezdjen magával. Varázs ütésre megjelent egy idős ezüstszürke íriszű férfi, ellátta a baját a két zsiványnak akik az ifjúval szórakoztak. A gyerek eldöntötte, hogy olyan akar lenni, mint Ő félelmetes, ha meghallják a nevét tisztelettel össze súgnak mögötte. Felsegítette az ifjú Quahirt a földről és akkor és ott megpecsételődött a gyerek sorsa, elindult a kalandozóvá válás útja felé...

Üdv, BUÉK

2011.01.04. 19:10 yzarr

Sziasztok, kedves olvasók!


A statisztikákból látom ,hogy olykor-olykor feltűntök és szépen olvasgatjátok az oldalt, ennek örülök, de sajnos mivel nem kaptam az elmúlt jó pár hónapban tőletek csak egy kritikát, így úgy éreztem, hogy bár annak az egy embernek tetszik, de valahogy mégsem érdemes foglalkoznom eme blog írásával.

A másik blogot is abba hagyom szitnén azért, mert megítélésem szerint senkinek sem tetszett.

Viszont tanultam a hibámból, ha az elkövetkezendő jövőben blogot, vagy ahhoz hasonló írásába fogok, előtte majd megszólítom az olvasót is nem csak be "vágom" world-ből az írásomat.


Boldog Új Évet mindenkinek, legyetek jók és vigyázzatok magatokra.! :)


Üdv.: Yzarr.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bardkronika.blog.hu/api/trackback/id/tr802560668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása